Oplysninger om velsignelsen

Kære kommende brudepar

Nedenstående formular (se link nedenfor) benyttes når I har haft kontakt til kirkekontoret og aftalt dato og tidspunkt for velsignelsen af jeres ægteskab.

Nedenstående oplysninger bedes udfyldt og indsendt til kirkekontoret.

I skal også kontakte den sognepræst som skal velsigne jeres ægteskab, med henblik på en samtale. Hvis ikke I har fået at vide hvem der skal foretage velsignelsen, kan I ca. 2 måneder før datoen kontakte kirkekontoret, som kan oplyse dette.

For såvidt angår valg af salmer, henviser vi til Den Danske Salmebog, hvor specielt numrene 700-706 kan betegnes som bryllupssalmer. Her kan I kigge lidt og finde inspiration til de salmer som I kunne tænke jer til jeres velsignelse.

Vi skal gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at kaste eller skyde konfetti ud hverken i kirken eller på kirkegården - og at såfremt dette alligevel sker, vil der efterfølgende blive faktureret for rengøringen af kirken/kirkegården. Der må heller ikke kastes fuglefrø, da dette medfører ukrudt på kirkegården og på gravstederne. Der må til gengæld gerne kastes ris udenfor kirken. Ris er organiske og optages i naturen, og det er en skrøne, at fuglene ikke kan tåle dem

Med hensyn til de praktiske detaljer omkring pyntning af kirken og lign., bedes I kontakte kirketjeneren.

Udfyld venligst denne formular.