Søndagscafé

Hvorfor sidde alene...

- når man kan hygge sig med andre i søndagscaféen?

 

 
I Søndagscafeen, som er et gratis mødested, hvor vi mødes den første søndag i hver måned er alle velkomne. Unge som ældre.

Cafeen ledes af en lille gruppe frivillige, der også sørger for, at der er friskbrygget kaffe og te og lidt at spise til.

Det er brugerne selv, der bestemmer, hvad cafeen i Laden i Jyllinge præstegård skal bruges til. Der er forskellige slags spil og sangbøger og flygel til rådighed. Det er også muligt at vise film og høre musik. Måske er der en og anden, der gerne vil vise billeder og dele nogle interessante rejseoplevelser med andre. Måske har nogen været inde at se et teaterstykke eller hørt en dejlig koncert, som de vil fortælle om. Og på den måde inspirere andre til komme ud at opleve noget. Det kunne også være, at en har læst en god bog, som andre kunne have glæde af. Måske kunne søndagscafeens gæster få lyst til at tage på udflugt sammen. Der er mange muligheder. Kun fantasien sætter grænsen.

Så hvis du sidder alene søndag eftermiddag, eller I er to, der bare godt kunne tænke jer at hygge lidt sammen med andre rare mennesker, så velkommen til søndagscafe i Laden!

Kommende søndagscafé